Блесок бр. 83

//Блесок бр. 83

март-април, 2012

19 05, 2012

Молитвена

2018-08-21T17:20:55+00:00 мај 19th, 2012|Categories: Поезија, Блесок бр. 83|

„Зошто никој и никогаш не ја намразил својата плот“? Вели, апостолот. Јас, му велам. Јас! Ниту го хранам. Ниту телото [...]