Блесок бр. 76

//Блесок бр. 76

јануари-февруари, 2011

1 03, 2011

Асфалтни змејови

2018-08-21T17:20:59+00:00 март 1st, 2011|Categories: Поезија, Блесок бр. 76|

Превод од англиски: Игор Исаковски од „Асфалтни змејови“, Блесок, 2011Високите потпетици ги измислила девојка која секогаш ја бакнувале в чело. [...]