Блесок бр. 75

//Блесок бр. 75

ноември-декември, 2010

21 12, 2010

Патот кон тебе

2018-08-21T17:21:00+00:00 декември 21st, 2010|Categories: Поезија, Блесок бр. 75|

Превод од хрватски: Игор ИсаковскиНоќе не можам да спијам па слушам како ретките духови низ Загреб го возат времето. Понекогаш [...]