Блесок бр. 64

//Блесок бр. 64

јануари-февруари, 2009

3 03, 2009

„Заробувајќи го Господ во Катманду“ од Самрат Упадјај

2018-08-21T17:21:08+00:00 март 3rd, 2009|Categories: Критика, Литература, Блесок бр. 64|

Хјутон Мифлин, 2001, 191 стр.#1 Во изминативе години, писателите од индискиот потконтинент ги сметаат за најдобри во создавањето книжевна фикција. [...]