Блесок бр. 57

//Блесок бр. 57

ноември-декември, 2007

15 12, 2007

Секс со духови

2018-08-21T17:21:14+00:00 декември 15th, 2007|Categories: Осврти, Галерија, Блесок бр. 57|

СенкиСценарио и режија: Милчо Манчевски Улоги: Борче Нацев, Весна Станојевска, Филарета Атанасова, Сабина Ајрула Кинематографер: Фабио Чанкети Музика: Рајан Шор [...]