Блесок бр. 53

//Блесок бр. 53

март-април, 2007

14 04, 2007

Несоница

2018-08-21T17:21:18+00:00 април 14th, 2007|Categories: Поезија, Блесок бр. 53|

Избор и препев: Магдалена ХорватВо огледалото на масата, месечината се загледала во бескрајот на далечината (и можеби гордо, се гледа [...]