Блесок бр. 46

//Блесок бр. 46

јануари-февруари, 2006

1 02, 2006

20th Century Fox

2018-08-21T17:21:28+00:00 февруари 1st, 2006|Categories: Поезија, Блесок бр. 46|

Девет фрагменти за љубовта и смртта. Превод од хрватски: Никола Маџироводамна не сум бил среќен калифорнија никна во градината со [...]