Блесок бр. 32

//Блесок бр. 32

мај-јуни, 2003

1 06, 2003

Меѓу вечното и секојдневното

2018-08-21T17:21:42+00:00 јуни 1st, 2003|Categories: Литература, Критика, Блесок бр. 32|

(Наташа Бунтеска: „Горниот град“, „Стремеж“, 2002.)#1 Кога во предговорот на антологијата „Дваесет млади македонски поети“ (издание на „Прокултура“, 2000), нејзиниот [...]