Блесок бр. 26

//Блесок бр. 26

мај-јуни, 2002

1 05, 2002

Животот таму

2018-08-21T17:21:49+00:00 мај 1st, 2002|Categories: Поезија, Блесок бр. 26|

Превод од англиски: Македонка БожиновскаСо колкав мал простор што му остана меѓу рацете се обиде да пресоздаде вселена: со солза, [...]