Блесок бр. 14

//Блесок бр. 14

април-мај, 2000

1 04, 2000

Избраните

2018-08-21T17:22:04+00:00 април 1st, 2000|Categories: Поезија, Блесок бр. 14|

Препев од словенечки: Лидија ДимковскаЗа среќата никогаш не е доцна. Посакуваното кога-тогаш се исполнува. И потем си отпочинува… И потем [...]