Блесок бр. 08

//Блесок бр. 08

април-мај, 1999

1 04, 1999

Балкан

2018-08-21T17:22:10+00:00 април 1st, 1999|Categories: Поезија, Блесок бр. 08|

Клоака е на ереси и еретици што Европа ги пали и гасне по своите клади ги развлекува на прокрустијански постели [...]