admin

/admin

About admin

This author has not yet filled in any details.
So far admin has created 3425 blog entries.
29 07, 2020

Заштитено: Кон романот „Во сенката на злосторот“ од Хелена Хеншен (превод: Ивица Челиковиќ. Антолог, 2019)

2020-07-29T11:25:58+00:00 јули 29th, 2020|Categories: Есеи, Блесок бр. 130 - 132, Литература|Tags: , |

Оваа содржина е заштитена со лозинка. За да ја видите, Ве молам внесете ја лозинката подолу: Лозинка:

20 07, 2020

Заштитено: Фото серија: Осаменост / изолација / дистанца / во време на пандемија на Ковид-19

2020-07-20T12:55:41+00:00 јули 20th, 2020|Categories: Блесок бр. 130 - 132, Изложба, Галерија, Блесок изданија|

Оваа содржина е заштитена со лозинка. За да ја видите, Ве молам внесете ја лозинката подолу: Лозинка: