3 2018-09-07T12:22:45+00:00

СОДРЖИНИ

Блесок број 120-121, јули – август, 2018

ЛИТЕРАТУРА

Кон книгата Гласови на новиот век: Зошто ни е потребна оваа книга?

Критика, Литература, Блесок бр. 120 - 121|

Наместо предговор ЗОШТО НИ Е ПОТРЕБНА ОВАА КНИГА? (кон книгата Гласови на новиот век: избор од поновата македонска поезија, ПНВ публикации, 2018) Во периодот од [...]

ЗВУК
ГАЛЕРИЈА

Блесок изданија

Loading...