Мојот маж

Мојот маж

Раскази од Румена Бужаровска (2014)

Фотографија на корицата: Ѓорѓи Митревски

Едиција Урбан флуид, книга 19

Цена: 200 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-621-6, 14×20 cm., 192 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторРумена Бужаровска
2018-12-21T10:43:46+00:00 октомври 9th, 2014|Categories: Книги, Урбан флуид, Проза|