Викајте ме Естебан

/, Книги, Урбан флуид/Викајте ме Естебан

Викајте ме Естебан

Раскази од Лејла Каламуиќ (2017)

Превод од босански јазик Ѓоко Здравески.

Едиција Урбан флуид, книга 21

Цена: 150 ден 250 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-667-4, 14×20 cm., 114 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Поговор: Тројцата Естебани на Лејла Каламуиќ / Мехмед Бегиќ
  • Био-библиографска белешка
АвторЛејла Каламуиќ
ПреводЃоко Здравески
2020-07-01T13:16:56+00:00 февруари 7th, 2018|Categories: Попуст, Книги, Урбан флуид|