Разузданост

Разузданост

Роман од Јуриј Худолин (2011)

Превод од словенечки: Игор Исаковски.

Едиција с.р., книга 18

Не е препорачливо за пуританци, лечени зависници и срцеви болни. А ни за малолетници.

Цена: 200 ден 400 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-354-3, 14×20 см., 156 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторЈуриј Хундолин
ПреводИгор Исаковски
2020-07-01T13:09:25+00:00 декември 7th, 2012|Categories: Проза, Попуст, Книги, Современ роман|