Посинок

Роман од Јуриј Худолин (2014)

Превод од словенечки: Игор Исаковски.

Едиција с.р., книга 44

Цена: 200 ден 400 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-617-9, 14×20 cm., 226 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторЈуриј Хундолин
ПреводИгор Исаковски
2020-07-01T13:15:15+00:00 август 31st, 2014|Categories: Проза, Попуст, Книги, Современ роман|