Бојата на песот што бега

////Бојата на песот што бега

Бојата на песот што бега

Роман од Ричард Гвин (2013)

Превод од англиски: Румена Бужаровска.

Едиција с.р., книга 33

Цена: 550 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-540-0, 14×20 см., 376 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторРичард Гвин
ПреводРумена Бужаровска
2018-12-21T10:45:37+00:00 јули 24th, 2013|Categories: Книги, Проза, Современ роман|