Будење во трето лице еднина

////Будење во трето лице еднина

Будење во трето лице еднина

Поезија од Д.А. Лори (2014)

Едиција Бореа, книга 33

Цена: 100 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-598-1, 12×17 cm., 70 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка 
АвторД.А. Лори
2018-12-21T10:45:08+00:00 јуни 10th, 2014|Categories: Книги, Поезија, Збирки поезија|