Наследно право

////Наследно право

Наследно право

Од Дејан Мицковиќ и Ангел Ристов (2014)

Едиција Индра, книга 13

Цена: 1200 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-586-8, 16×23 см., 256 страници

корица: мат пластифицирана

АвторДејан Мицковиќ
АвторАнгел Ристов
2018-12-21T10:45:08+00:00 мај 3rd, 2014|Categories: Книги, Индра, Есеи|