Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7     Блесок бр. 114-115 | година  | јули-август, 2017[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание


СОДРЖИНИ
Блесок бр.114-115, јули-август, 2017

Logo

ЛИТЕРАТУРА

поезија

Митко Апостолов:
Поезија

проза

Владимир Мартиновски:
Припек

критика

Лидија Капушевска-Дракулевска:
ВЛАДА УРОШЕВИЌ И НАДРЕАЛИЗМОТ
50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+